Най-ново модерно изследване с квантов магнитен анализатор - Биоскенер

Здравето е най-важният ни капитал и грижата за него трябва да бъде приоритет на всеки, но по една или друга причина болшинството от нас отказват да следят своето здравословно състояние и откриват заболявания едва, когато първите симптоми се появят и за съжаление, когато в някои случаи вече са увредени и други системи и органи.

Тялото е една изключително интелигентна машина и всяка негова система е част от цялото. Затова при неразположения, болежки или диагнози, не бива да разглеждаме и лекуваме само една определена част от него, а да разчетем дадените ни сигнали като част от цялото.

Като първата най-важна стъпка е навременното улавяне на тези сигнали, че нещо в него не е наред. След това вземането на адекватни мерки с цел да се избегне наличието на болест, която впоследствие е трудно да бъде напълно излекувана.

Можем да сме благодарни на съвременните технологии днес за това, че има възможност лесно и безопасно да правим профилактика и ранна диагностика на целия организъм, на всички органи и системи в него напълно безопасно и бързо именно чрез квантов магнитно-резонансен анализатор- Биоскенер. Това е уредът, който ми помага да снема по-точна и комплексна оценка на цялото тяло на хората, с които работя.

Важно е както правим технически преглед на колата си всяка година, така да правим такъв и на собственото си тяло, защото това е първата и най-важна стъпка към здравето ни!


Тялото ни е изключително интелигентна машина. То знае как да работи. Ние просто не трябва да му пречим.

А за това как да му помагаме и от какво има нужда - ще ни каже най-добре Биоскенерът

Защо е изключително полезен:

 • Дава възможност за профилактика и ранна диагностика
 • Помага ни за откриването на ранни заболявания, още преди да са се появили първите симптоми
 • Дава ни шанс за пълни безкръвни изследвания на цялото тяло само за 1 минута
 • Дава ни цялата информация от нашето тяло – цели 310 параметъра, от които биохимични и функционални; работата на органите, жлезите, витамини, минерали, хормони, и много други.
 • С голяма точност показва зараждащите се патологични процеси.
 • Установява общата здравословна картина на човек и се вижда кои органи и системи работят в оптимален капацитет и кои не.
 • Успява да ни покаже дали в организма има възпалителен или дегенеративен процес или зараждащи се патологични такива.
 • Дава и здравният статус на организма и проблемните зони в техния най-ранен стадий.
 • От този анализ можем да разберем защо трупаме килограми и не можем да отслабнем.
 • На база доклада може да се изготви най-точният и успешен персонализиран хранителен режим, защото ще се основава именно на нуждите и изискванията на вашето тяло, показани в над 300 отделни показателя
Нутритони разчита цялостния доклад и оповавайки се на конкретните резултати, дава подробна информация и насоки в храненето спрямо вашия конкретен случай. Кои храни са подходящи за вас и кои трябва да избягвате, какви витамини и минерали ви липсват и как да ги набавите, защо напълнявате, как се зараждат болестите, как може да подобрите начина си на живот и да подсилите имунитета и здравето си. Изключително прецизен метод, на основата, на който може да ви бъде изготвен индивидуален хранителен план.

Основните групи показатели, които се изследват от биоскенера


 • Cъpдeчнo-cъдoви и мoзъчнo-cъдoви
 • Cтoмaшнo-чpeвнa фyнĸция
 • Чepнoдpoбнa фyнĸция
 • Фyнĸция нa жлъчния мexyp
 • Фyнĸция нa пaнĸpeaca
 • Фyнĸция нa бъбpeцитe
 • Peвмaтoиднa и Kocтнa бoлecт
 • Минepaлнa плътнocт нa ĸocтитe
 • Macтни ĸиceлини
 • Есенциални аминoĸиceлини
 • Bитaмини A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D3, E, K
 • Микроелементи Zn, Fe, Se, Ca, K, Mg, J, Cu, P, Mn, Co, F, Ni, Si, Sr, V, Mo, B
 • Kpъвнa зaxap
 • Kpъвни липиди
 • Eндoĸpиннa cиcтeмa
 • Имyннa cиcтeмa
 • Бeлoдpoбнa фyнĸция
 • Мозъчен нepв
 • Щитoвиднa жлeзa
 • Teжĸи мeтaли
 • Aлepгии
 • Зaтлъcтявaнe
 • Очи
 • Кожа
 • Колаген
 • Простата и сперматозоиди
 • Гинекология и млечни жлези
Виж всички 310 показателя, за които биорезонанса ни дава информация


Повече за биорезонансната диагностика с Биоскенер


Какво е човекът?

Нашата същност в основата си е електробиологична. Съвременната медицина акцентира основно върху биохимичната ни структура, но всъщност ние сме електробиологични същества. Животът ни започва със т. нар цинкова експлозия- т.е светлина, която се отделя по време на оплождането на яйцеклетката от сперматозоида и завършва със спиране на нашата сърдечна дейност.

Дори когато тя спре, се опитват чрез подаване на електричество с дефибрилатор да ни възвърнат към живота. Т.е животът започва като светлина и завършва като има или няма биоелектрична активност и всички наши функции се измерват чрез електромагнитния инструментариум.

Западната медицина работи на принципа на биохимията- взема се част от нас – кръв, плазма или тъкан и се изследва именно тя. Впоследствие се предписват медикаменти, които лекуват симптома или само го облекчават. Затова в днешно време често боледуваме и не намираме правилното лечение или първопричината.

Докато източната медицина работи на базата на квантовата физика, където човекът се приема за електромагнитен източник, който вибрира и резонира. Тялото не се разглежда отделно, а като едно неизменно цяло и при нужда се лекува цялостно, а не само един отделен орган.

Какво е биорезонансна диагностика?

Нашето тяло е съвкупност от милиарди клетки, които непрекъснато растат, развиват се и умират. Тези клетки се подновяват чрез делене. На всяка секунда се делят около 25 милиона клетки и на всяка минута се обновяват около 100 милиона кръвни клетки. Основната единица на клетката са ядрото и електроните. В процеса на клетъчно делене и обновяване на клетките, те се движат и променят с висока скорост, излъчвайки непрекъснато електромагнитни вълни. Сигналите на електромагнитните вълни, са различни при добро здраве, неразположение, болести и други.

Биоскенерът за ранна диагностика на здравословното състояние е нов инструмент, създаден, за да анализира тези промени. Слабата магнитна честота и енергия на човешкото тяло се отчитат от сензора и след усилване и обработка от вградения микропроцесор, данните се сравняват със стандарт от заболявания, хранене и други показатели, за да се прецени дали магнитните вълни имат отклонение, използвайки метода на Фурие. Този метод на анализ е нов, бърз, точен и е особено подходящ за следене на лечебните резултати в медицината.

Биоскенерът е уред, който работи на базата на няколко науки като медицина, биo-инфopмaтиĸa и електроинженерство. Важно е да се знае, че квантово магнитният анализатор използва научните постижения в eлeĸтpoннaтa тexниĸа зa отчитане и анализ нa слабото магнитно поле нa чoвeшĸaтa ĸлeтĸa. На базата на получения анализ, се дава и здравният статус на организма и проблемните зони в техния най-ранен стадий.

Той успява с голяма точност да покаже зараждащите се патологични процеси. С биорезонансната диагностика се установява общата картина на здравето, как функционират органите и системите, кои от тях работят в оптимален капацитет и кои – не, дали в организма има действащи алергични, възпалителни или дегенеративни процеси и има ли блокажи в енергийния поток.

Биоскенер - уредът за изследване на космонавти - вече достъпен за всеки

Биocĸeнepът първоначално е бил създаден за космонавтите и възможността да се следят техните показатели по време на работа. Важно е да знаем, че всички клетки, органи и системи в човешкото тяло генерират електромагнитни вибрации. Анализът на тези вибрации може да предостави информация за състоянието на органите и тъканите.

Биорезонансната диагностика сравнява вибрациите на различни части на тялото с базови норми или референтни стойности, за да открие евентуални дисбаланси или аномалии. Той съчетава в себе си медицина, биo-инфopмaтиĸa, електроинженерство и други съвременни науки. Така днес всеки желаещ било то за профилактика или поради дадено неразположение, може да провери своето здравословно състояние, без да е наложително подлагането на скъпи, опасни и често болезнени методи за диагностика.

Принцип на работа на биоскенера

Чрез него се отчита и анализира слабото магнитно поле в клетките, което е основен признак за наличието на болест или временно неразположение в организма. Този метод за диагностика позволява да се открият и избегнат сериозни заболявания още преди да се развият, което го прави едно от най-ефективните средства за превенция на голяма част от съвременните хронични болести.

Иновативният квантов анализатор използва вграден микропроцесор, който улавя данните, излъчени от пациента и ги сравнява със стандартни модели, показващи наличие или липса на изменения от нормата.

С голяма точност показва зараждащите се патологични процеси. Чрез него също се установява общата здравословна картина на човек и се вижда кои органи и системи работят в оптимален капацитет и кои не. От изключителна важност е, че успява да ни покаже дали в организма има възпалителен или дегенеративен процес.

Предимства на квантово-магнитния биорезонанс

Едно от най-големите предимства на биоскенера е уникалната възможност да „хваща” патологичните промени още в зародиш, преди да са се изявили на макро ниво вече като истински заболявания и по-този начин дава възможност за реална превенция и свръхранна диагностика на редица високорискови заболявания. Уредът е в състояние да регистрира болестни промени при наличие само на около 10 патологично променени клетки в организма.

Меридианният магнитно-резонансен метод на диагностика е комплексен, неинвазивен, практичен, лесен, бърз и ефикасен.

Предимства:

 • Най-голямото предимство е Профилактиката. За съжаление в България нямаме култура на профилактика на здравето си и обикновено обръщаме внимание чак когато има сериозна симптоматика.
 • Неинвазивен метод - анализът се извършва без да се налага нарушаване целостта на тялото (вземане на кръв, плазма или други телесни течности); не са необходими скъпи консумативи или сложна техника за анализ на резултатите.
 • Бърз - в рамките на 1 минута се снемат повече от 310 параметъра на човешкото тяло – биохимични и функционални; работата на органите, жлезите, витамини, минерали, хормони, и много други.
 • Безопасен - без рискове за здравето на пациента.
 • Компактен - освен в обособения кабинет от Нутритони, може лесно да бъде пренесен на удобно за клиента място от специалиста, който работи с него.
 • Достъпен - цената на изследването е много достъпна в сравнение с конвенционалните лабораторни методи, които биха стрували огромна сума за изследване на всички показатели, които са включени в биорезонансното изследване.
Най-важната стъпка е навременното улавяне на сигналите, подавани от тялото, че нещо в него не е наред и вземането на адекватни мерки с цел да се избегне наличието на болест, която впоследствие е трудно да бъде напълно излекувана.

Недостатъци на изследването с биорезонанс

Изследването с биорезонанс няма противопоказания. Биорезонансната диагностика е една от най-безопасните техники, използвани в модерната медицина. Безопасен е както за възрастни така и за деца. От диагностика с биорезонанс не могат да се възползват единствено хора с поставен пейсмейкър и наличие на някои видове метални пластини в тялото.

Как протича изследването с биомагнитен резонанс-биоскенер?

В спокойна и приятелска атмосфера се прави кратък анонс за процедурата, дава се и малко информация от страна на нутрициониста и също така се попълват някои метрики за здравния статус на клиента като килограми и височина. Свалят се всички метални предмети от тялото (обеци, гривни, бижута, колан с тока). Клиентът поставя ръката си върху уреда за точно 1 минута, в която не говори, а само диша спокойно.

Следва отчитане на резултатите между 50-70 минути като с нутрициониста се обсъжда индивидуалния подход за лечение, анализ на общия здравен статус или назначаване на допълнителни изследвания, ако са необходими както и консултация с лекар тесен специалист при нужда.

Дават се препоръки относно цялостното здравословно състояние и начин на живот спрямо резултатите както и насоки за храненето, липсите, излишъците в тялото. Ще получите полезни съвети спрямо своето конкретно състояние, какви добавки да приемате, ако са необходими и още куп полезна информация. При желание може да се изготви индивидуален хранителен режим с цел нормализиране на здравословния баланс в тялото или сваляне на килограми.

Важно! Диагнози не се поставят! Основната цел на изследването е профилактика и превенция. В случай че някой от показателите не е в норма, се предлагат алтернативни възможности за подобряване на физическото, емоционално, умствено и духовно здраве.

Условия: Минимум 1 час преди изследването не трябва да се консумира храна, тонизиращи напитки и кафе както и да се упражнява спортна дейност.

Какво включва изследването?

 • Диагностика с квантов магнитно-резонансен анализатор (биоскенер)
 • Изпращане на получените резултати по имейл или качване на информационен носител
 • Подробно тълкуване и препоръки за здравословното състояние
 • При желание от страна на клиента, може да се комбинира с други услуги и методи на терапия както и хранителен план, изготвен от нутрициониста

Пълни безкръвни изследвания и профилактика на цялото тяло

Някои хора изпитват страх от игли и убождания за вземане на кръв или плазма за изследвания, а други от болнични заведения, поради което въобще не се подлагат на изследвания и не правят никаква профилактика, а знаем че профилактиката е най-важната стъпка към превенцията. Ако и ти си от хората, които избягват иглите и болничните заведения, квантово-магнитният биорезонанс е най-подходящата диагностика за теб.

Чрез сензорен проводник в рамките на минута от дланта на изследвания се снемат над 300 здравни показателя и се отчитат най-ранни признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите. Дори да има единични клетки с патологични промени, биоанализаторът може да улови промените на тези клетки и да прогнозира болестта, като по този начин дава възможност да се предотвратят различни хронични заболявания.

За кого е изследването с биорезонанс?

 • За всеки, който иска да си направи пълни изследвания на цялото тяло
 • За хора, които са отговорни към здравето си, към себе си на първо място и към близките си- защото когато се грижим за нас, се грижим за хората, които обичаме
 • За хора, които не обичат лекарски кабинети и болнични заведения
 • За хора, които са здрави и искат да си направят профилактични изследвания
 • За хора, които вече имат установена някаква диагноза или заболяване и искат да подобрят състоянието си и да се излекуват като постепенно възвърнат цялостния баланс в тялото
 • За хора, които нямат установено конкретно заболяване или диагноза, но не се чувстват добре и желаят да установят от къде идват идват тези неразположения
 • За хора, на които им е омръзнало да ходят при различни специалисти, които лекуват отделно всяка система на тялото и все още да нямат нито решение на проблема си, нито яснота за дискомфорта си
 • Деца, подрастващи, възрастни

Ползи от биорезонансната диагностика

Всичко около нас вибрира, включително и ние хората и нашите клетки. Когато има патоген в клетките (болни клетки или зараждащи се нездрави такива) електромагнитното поле се променя. Така се зараждат болестите. Биорезонансът улавя тази промяна в клетките и ни дава възможността за навременното лечение и превенция.

 • Дава ни цялата информация от нашето тяло
 • Помага за откриването на ранни заболявания, още преди да са се появили първите симптоми
 • Безопасността на метода е най-голямата полза
 • Установяването на липсите и излишъците в организма не само в една система или орган, а в цялото тяло

310 причини да защо да избера изследването с биорезонанс

Всичко е свързано и няма как да разделим здравето на части. Именно затова изследването с квантов магнитен биорезонанс е изключително полезно и подходящо за получаване на една изчерпателна здравна картина. Комплексната оценка, която дава за цялото тяло, ни показва информацията, която би ни била нужна от десетки лабораторни изследвания и консултиране с различни лекари, тесни специалисти в конкретна област, които биха лекували именно само тази определена област, често туширайки само симптома без търсене на първоизточника на проблема.

Оповавайки се на обстойния доклад от изследването, Нутритони ще има поглед над цялостната работа на вашето тяло и ще разчете кои органи и системи не работят в оптималния си капацитет, има ли възпалителни процеси и дисбаланс. Също така, ще ви даде насоки как да подобрите общото си здравословното състояние, кои храни да избягвате и кои биха били най-подходящи спрямо конкретното ви състояние, както и подробна информация какво да правите, за да се чувствате по-здрави, силни и енергични. Така с адекватното разчитане на общия биорезонансен доклад от нутрициониста и с малките стъпки, които ще ви посъветва да предприемете, ще постигнете прекрасни резултати за вашето здраве.

Виж всички 310 показателя, за които биорезонанса ни дава информация

Какво споделят клиентите за биорезонансната диагностика


Цена


Изпратете запитване


Благодарим Ви! Вашето съобщение беше изпратено успешно.
Грешка! Моля, попълнете всички полета.