Здравейте!

Казвам се Тония Кръстева и съм сертифициран нутриционист с дългогодишна практика. Помогнала съм на над 200 човека по пътя им към по-добро здраве.
Обичам движението, спорта, природата и хората. Не съм привърженик на крайностите. Винаги търся баланса във всеки свой избор.

Запознавайки се с нутрициологията, превърнах хобито и любопитството си към това как работи човешкото тяло в начин на живот и в помощ на хората да бъдат здрави, щастливи и красиви. Помагам им да свалят излишните килограми без глад и лишения.

Използвам холистичен подход в работата си, което означава, че разглеждам човека като едно цяло и неделимо на части същество. Всичко във Вселената е свързано и не сме ние хората, тези, които да започнем да го разделяме. Човек е съвкупност от ум, душа и тяло и когато някое от тях страда или не е в хармония с останалите, се появяват болестите. Моите консултации са свързани предимно първо с оздравяване и дохранване на тялото с необходимите микро и макро елементи за възстановяване на тази хармония. След това е отслабването, което в крайна сметка идва само.

С консултациите си помагам на хората да намерят баланса и да си върнат обратно здравето. Мога да бъда полезна в изграждането на хранителни навици, режими за сваляне на килограми или за определено специфично здравословно състояние, използвайки храната като лекарство и работейки само с природни продукти за дохранване. Извървявам пътя от началото до края заедно със своите клиенти в процеса към пълното им преобразяване и към по-добър, здравословен и природосъобразен начин на живот.

В практиката си също използвам и най-новия модерен и безопасен уред за отчитане на здравните показатели на тялото - квантов магнитен биоанализатор - Биоскенер, чрез който за 1 минута се снемат над 300 здравни параметъра от човешкото тяло. На база на това изследване мога по-лесно да установя липси и излишъци в организма, заболели органи или системи и да изготвя персонален хранителен режим спрямо нуждите на клиента към момента.

Консултация с мен и информацията на този сайт са за всеки, който иска да изглежда и да се чувства добре, да си прави профилактика, за всеки който има някакво здравословно неразположение и желание да го поправи и разбира се, за всеки, който иска да отслабне и да влезе във форма и то не само за лятото и не само след Нова година.


Нутриционист
Здраве чрез хранене
Балансирано хранене
Отслабване
Индивидуален хранителeн режим
Дохранване с природни продукти
Здравословни навици
Емоционално здраве
Мотивация
Спорт

Как мога да ви помогна?Предимства на Биоскенера


Най-важната стъпка е навременното улавяне на сигналите, подавани от тялото, че нещо в него не е наред и вземането на адекватни мерки с цел да се избегне наличието на болест, която впоследствие е трудно да бъде напълно излекувана.

Профилактика
Най-голямото предимство е профилактиката, защото в България нямаме култура на профилактика на здравето и обикновено си обръщаме внимание чак когато се появи сериозен проблем.

Превенция
Спомага за откриването на ранни заболявания, още преди да са се появили първите симптоми.

Неинвазивен
Анализът се извършва без да се налага нарушаване целостта на тялото и не са необходими скъпи консумативи или сложна техника за анализ на резултатите.

Безкръвен
Подходящ е за хора, които изпитват неприятно усещане от болнични заведения или страх от игли и убождания за вземане на кръв и плазма за изследвания, поради което въобще не се подлагат на такива.

Компактен
Освен в обособения кабинет, уредът може лесно да бъде пренесен на удобно за клиента място, което го прави изключително компактен.

Подробен
Изследването дава изключително подробна информация за над 300 параметъра на човешкото тяло – биохимични и функционални; работата на органи, жлези, витамини, минерали, хормони и други, което е много повече от стандартните пълни кръвни изследвания.

Безопасен
Изследването е напълно безопасно и не крие рискове за здравето на пациента.

Бърз
Самото изследване и снемане на показателите става изключително бързо- точно за 1 минута.

Достъпен
Цената на изследването е много достъпна в сравнение с конвенционалните лабораторни методи, които биха стрували огромна сума за изследване на всички показатели, които са включени в биорезонансното изследване.

Комплексен
Установяването на липсите и излишъците в организма не само в една система или орган, а в цялото тяло дава много по-точна и прецизна информация, на базата на която да се изготви индивидуален хранителен режим.


Книга за здравословни рецепти


Здравето ни започва и свършва с храната и е важно тя да ни носи удоволствие

Всеки 1% от начина ни на хранене влияе 100% на начина ни на живот. За това как да съчетаваме храните на практика и те да ни доставят наслада, Нутритони подбра за теб 15 рецепти.  • Здравословни
  • Разнообразни
  • Интересни
  • Бързи
  • Лесни
  • Вкусни
Пишете ни и ще получите безплатно

Споделени отзиви за мен
Изпратете запитване


Благодарим Ви! Вашето съобщение беше изпратено успешно.
Грешка! Моля, попълнете всички полета.