Хранителен режим


Често бързото сваляне на килограми със строги несъобразени с нашето тяло диети отслабват имунитета ни, нарушават хормоналния дисбаланс и изтощават мозъка. По този начин лесно свалените килограми се връщат още по-лесно с по-голяма сила, когато спрем дадената диета.
И всъщност най-успешната диета е тази, към която можеш да се придържаш.


Нутритони изготвя различни по тип, основа и принципи хранителни режими спрямо нуждите на отделния човек. Някои планове включват подробни часове на хранене и брой хранения с меню и рецепти, а други може да са без рецепти или само с позволени и и забранени храни. Някои планове може да се спазват два или три месеца, а други подлежат на преработка и смяна отново според здравословното състояние на човека и личния му прогрес.

Всеки хранителен план е съобразен с индивидуалните към момента нужди на човек, начина му на живот и предпочитания. От изключително значение е здравословно състояние към момента и целта, която сме определили. Искам хората, които са избрали да работят с мен да не се чувстват ограничени и притиснати, а спокойни, подкрепяни и много по-малко склонни да се откажат от набелязаната цел.

При всеки човек работи различен подход, защото ние сме различни и именно тук е моята роля в нашата първоначална консултация да преценя и да предложа най-оптималното и подходящо за вас индивидуално решение.

Цена


Изпратете запитване


Благодарим Ви! Вашето съобщение беше изпратено успешно.
Грешка! Моля, попълнете всички полета.