Консултация


Да влезеш във форма не е трудно, трудното е да останеш във форма!


Често се лутаме между популярни хранителни режими, построени върху най-различни принципи и опитваме да видим какво ще се получи. Или иначе казано, играем една много опасна игра срещу самите себе си и собственото си здраве.

Истината е, че резултати има, само когато един хранителен режим е изготвен специално и лично за нас самите. Ние сме една “порода”, но всеки от нас е различен по своите навици, предпочитания, физиология, ниво на поносимост на стреса и едно от най-важните неща, които пренебрегваме- емоционалния индекс.

Когато всички тези параметри са обхванати и съчетани за един отделен човек по правилния за него начин, тогава резултатите ще са налице и най- важното- ще са дългосрочни. Ако си в Бургас и искаш да се срещнеш на живо с Нутриционист, запази своя час сега.

Ако нямаш възможност за среща на живо или не си в Бургас, може да запазиш своя час за онлайн среща с Нутритони и ще си направим виртуална такава. Всички предлагани услуги са възможни за онлайн среща.

NB! Единствено изследване с биоскенер можем да направим само в среща на живо, понеже е нужно присъствие, за да снемем физически показателите на изследвания.

Всичко ще бъде съобразено с твоя начин на живот и предпочитания. Без гладуване или изтощителни режими. С малки стъпки към големите промени.


Всичко е въпрос на навик, а навикът се възпитава! И именно тук Нутритони ще ти помогне.


Няма еднозначно решение на проблемите или трудностите, през които преминава всеки един от нас. Най-общо казано ние сме според своя общ вид човеци, но всеки от нас има своите спецификации и особености като започнем от начина на живот и възпитание и стигнем до начин на справяне със сложни стресови ситуации. Всичко това оказва огромно влияние върху здравето и телата ни.

Именно затова и моят подход е строго индивидуален. Всеки човек има нужда от подкрепа, насоки и помощ при възпитаването на навици, както и спазването на дисциплина, за да се задвижи и да работи в правилната посока и моята роля се изразява в тази подкрепа.

Аз съм повече приятел и подкрепящ, отколкото назидател и следовател. Мога да помогна до толкова до колкото човек е готов да си помогне първо сам. Най- важната крачка е решението за промяна. Оттам нататък идват постоянството и дисциплината, а с тях и резултатите. Най-добрите резултати се случват, когато работя с хора, които знаят каква е крайната им цел и заедно я постигаме. На останалите първо давам насоки и помагам за намирането на тази цел.

Нямам стандартния подход, при който ми изпращате мерките си и снимка и аз ви изготвям меню с храна и чакаме резултатите. Изпробвано е и не работи в дългосрочен план! Да, може да проработи за месец, два или три, но какво се случва после? Ще продължаваме ли да съсипваме здравето си и да си правим експерименти?

Нутритони прави една комплексна оценка на състоянието на човека като много обстойно минава през информацията за това какви са целите му, предпочитанията относно храните, в какъв етап от живота си се намира, какво му предстои, колко е активен, как протича ежедневието му, каква е средата му, стреса, на който е подложен и други. След срещата ни ще ви препоръчам определен хранителен или детокс план, с който да продължим или да продължим да работим само с последващи консултации като в някои случаи една-две са напълно достатъчни човек да се научи да се храни правилно и да разбере къде е допускал грешки. Съвместно ще коригираме тези грешки и ще ви дам малките стъпки и тънкости, които трябва да предприеме занапред.

Така ще получите като краен резултат здраве на първо място и плавно и постепенно отслабване, което ще доведе до трайно задържане на свалените килограми без йо-йо ефекти или обратното им скоростно връщане.

Затова ако се чудиш кой план е най-удачен за теб, запази си час за консултация и аз ще препоръчам най-подходящото за твоя случай.

Как протича консултацията:
В рамките на 40-50 минути обсъждаме цялостния ви начин на живот и задаваме целите, върху които ще работим.

Как продължаваме:
В зависимост от конкретния случай ви насочвам към определени неща, които да следвате и да добавите към начина си на живот или менюто си. В продължение може да се организира последваща среща, в която да проследим напредъка или да зададем следващите цели.
Може да препоръчам хранителен план за 2 или 3 месеца спрямо състоянието и целта ви.

Какво получаваш при Консултация:

  • Професионална комплексна оценка на състоянието си
  • Индивидуален подход за решение на неразположенията ти
  • Индивидуален подход за решение на неразположенията ти
  • Препоръка за изготвяне на персонален хранителен план според нуждата и начина ти на живот
  • Подкрепа и приятелско отношение
  • Полезна информация за здравето и храненето, която да ти служи и занапред

Цена


Изпратете запитване


Благодарим Ви! Вашето съобщение беше изпратено успешно.
Грешка! Моля, попълнете всички полета.