Често задавани въпроси


Как да си запазя час?

Можеш да запазиш час като ми оставиш запитване в контактната форма с кратка информация за теб и телефон за връзка и аз ще се свържа с теб, за да си уговорим удобен час за среща. Също така може директно да се свържеш с мен по телефона, указан по-горе. Не се притеснявай, ако не успея да отговоря на обаждането ти веднага, винаги ще получиш обратно позвъняване.

Може ли да си направя консултация, ако не съм в Бургас?

Благодарение на модерните технологии и времето, в което живеем днес, можем да водим разговор дори от точка на другия край на света. Когато попълваш контактната форма само е нужно да ми кажеш, че искаш да проведем консултацията онлайн дори и да си в Бургас. След като уговорим часа на срещата ни, ще ти изпратя линк за връзка.

Кое е най-подходящо за мен? Биоскенер, Консултация, Хранителен режим или Детокс режим?

Всяка една от услугите, които предлагам ще ти помогне да се върнеш към здравето и желаните килограми. Прегледът с биоскенер дава най-подробна информация към момента за здравословното състояние на изследвания и на база на това препоръките ми ще са за най-точни. Отлични резултати ще постигнем също и с хранителен режим или програмата за детокс, които отново ще са изготвени персонално за теб. Ако все все още се чудиш, запази си час за консултация, в който ще изкоментираме всички твои цели, нужди, желания и предпочитания и аз ще те насоча към най-подходящата за теб програма.

Ако има нужда от съвместна работа и с друг специалист, ще те насоча към такъв, защото нутриционистът работи заедно и с лекари тесни специалисти, кинезитерапевти и други консултанти. Моята най-важна задача е да ти помогна и да те подкрепям, докато вървиш по пътя към целта и свалянето на килограмите и паралелно с това да ти съдействам да подсилим и възвърнем здравето ти.

Колко време ще спазвам хранителен режим?

Не съм от специалистите, които казват за колко време колко килограма ще отслабнеш. Просто защото това е невъзможно да се предскаже. Всяко тяло е различно, различна е и настройката на всеки клиент, когато започва това начинание, различен е изминалият период, през който човек не се е грижил добре за себе си и е злоупотребявал с тялото си. Обикновено това са години две, пет, понякога десет и повече, в които човек не си е обръщал нужното внимание. Всички тези неща изговаряме в нашата първоначална консултация и правим ориентировъчна програма за времето и целта ни.

Не давам напразни очаквания, а реални такива, защото една от честите масови грешки са гръмките очаквания и резултати, които консултантите в отслабването създават и съответно възможността човек да изгуби своята мотивация, когато тези резултати се разминават или забавят.

Нужни ли са ми хранителни добавки?

Храната днес е много разнообразна, но бедна на витамини и и минерали, заради масовото производство и глобалното замърсяване на почвите и водите. В 90% от случаите на хората, с които работя, има недостиг на жизненоважни хранителни вещества и препроръчвам прием на нужните към момента такива. Аз самата също приемам хранителни добавки, в които има микроелементите, които липсват в храната ни. Всичко, разбира се, е препоръчително, а не задължително.

Работя само с продукти от професионален клас, които преминават през стриктно тестване и сертифициране и са напълно натурални, безопасни и лесно разпознаваеми от тялото ни като естествени. До толкова естествени, че могат да се приемат от бебета от първия им ден на раждането и от бременни жени. Това всъщност е основният критерий, по който можем да определим до колко една хранителна добавка е натурална и безвредна.

Колко килограма ще отслабна?

Всеки е строго индивидуален и всичко зависи от мотивацията, дисциплината и историята на твоето тяло- тоест как си се грижил през изминалите години за него, прекалявал ли си с храна и алкохол, и разбира се, до колко спазваш моите препоръки. Резултатите идват винаги с усилие не само от моя , но най-вече от твоя страна. Всеки, който проявява сериозно отношение към себе си и режима, който съм му изготвила да следва, има отлични и навременни резултати.

За колко време ще отслабна?

Времето за отслабване също е индивидуално и зависи от това колко килограма си сега, колко искаш да бъдеш и това въобще реалистично ли е, защото често има хора, които искат да отслабнат под здравословния минимум. Нормално е на месец да се свалят по 2-3 до 5 килограма, което отново е строго персонално. Има период на бързо сваляне на тегло, после период на задържане и отново на отслабване и влизане в оптимална форма. Ако имаш да сваляш 5 килограма, може да ти отнеме месец, но може да отнеме и толкова, колкото на друг човек, който има нужда да свали 15 килограма. Във всеки един случай бъди сигурен, че Нутритони ще ти помогне в това предизвикателство и резултатите ще дойдат!

Кога ми е нужен нутриционист?

Когато искам да си направя профилактика, да се науча да се храня правилно и да се грижа за себе си или когато имам някакво здравословно неразположение, симптоматика или заболяване, което искам да излекувам.

Какви са причините да потърся нутриционист и за какво ще ми помогне?

Отслабване и сваляне на килограми и задържането им
Качване на килограми
Хормонален дисбаланс
Проблеми със щитовидната жлеза и хашимото
Забързване на метаболизма и правилната обмяна на веществата
Храносмилателни смущения -гастрит, колит, язва, подуване, газове
Кожни проблеми (атопичен дерматит, акне, псориазиз, витилиго)
Високо кръвно налягане
Висок холестерол
Омазнен черен дроб
Наднормено тегло и затлъстяване
Инсулинова резистентност
Преддиабетно състояние
Невъзможност за справяне със стреса
Паник атаки и депресивни състояния (burnout)
Репродуктивни смущения и забременяване
Подкрепа по време на бременност
Влизане във форма (отслабване) след раждане
ПМС (предменструален синдром)
Жени в менопауза (климактериум)
Желание за цялостно пречистване и детокс
Укрепване здравето на децата
Активно спортуващи
Заседнал начин на живот
Грижа за цялото семейство и подсилване на имунитета
Цялостна профилактика и превенция
Увеличаване продуктивността и намаляване на стреса на работното място (за фирми- консултация на служители)

Мога ли да си поръчам хранителен план без да съм си направил консултация преди това?

Да, можеш да заявиш директно хранителен план, но ще ни е нужна една първоначална консултация, която е от изключителна важност за определяне на нуждите, задаване на целите и отчитане на здравословното ти състояние към момента, както и много други неща, които ще обсъдим, за да постигнем възможно най-добрите резултати. Затова, ако имаш желание да спазваш хранителен режим, аз ще ти изготвя такъв след като сме провели една консултация.Изпратете запитване


Благодарим Ви! Вашето съобщение беше изпратено успешно.
Грешка! Моля, попълнете всички полета.